Politisk stjernejournalist afløser Troels Mylenberg

Hans Redder

Hans Redder

Foto: Ritzau Scanpix
Han er 32 år, bor i Køge med sin kone og to børn og så kan han fra 1. maj kalde sig for TV 2's nye politiske redaktør.

Hans Redder havde egentlig sagt farvel til jobbet som politisk analytiker på TV 2 op, fordi han for nogle måneder siden blev headhuntet til et job som politisk redaktør på Berlingske. 

Han fortrød dog inden tiltrædelsen og vendte tilbage til TV 2, som han i sit Twitter-opslag kaldte ”Danmarks mest spændende mediearbejdsplads”.

Etableret og erfaren stjerneanalytiker

Og nu tager 32-årige Hans Redder endnu et skridt op ad karrierestien, når han per 1. maj skal afløse 50-årige Troels Mylenberg, der har takket ja til jobbet som ankermand på TV 2 NYHEDERNE.

- Hans Redder er en etableret og erfaren analytiker og en stjerne inden for politisk journalistik. Derfor har det været nemt at tage beslutningen om, hvem der skal være politisk redaktør og afløse Troels Mylenberg, siger lederen af TV 2s politiske redaktion, redaktionschef Mads Bisgaard.

Hovepersonen selv er glad og stolt over at blive vist den tillid det er at blive udnævnt til TV 2s politiske redaktør..

- TV 2 spiller en fantastisk vigtig rolle i forhold til at lave troværdig, vedholdende, vedkommende og kritisk journalistik om dem, der har magten her i landet. Det er der mere end nogensinde brug for, for deres beslutninger har en betydning for alle danskere. Og det seneste usædvanlige år har i høj grad vist, at danskerne ønsker og søger netop den journalistik, siger Hans Redder.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden