Onsdag, 28. december 2022 - af Karina Didriksen

Poul Erik Skammelsen får nyt job: Det skal han nu

Poul Erik Skammelsen.
Poul Erik Skammelsen. 
Foto: TV 2
TV 2-værten Poul Erik Skammelsen skal stå i spidsen for et program på TV 2 News.

Poul Erik Skammelsen får nyt job i 2023. Han skal nemlig stå i spidsen for TV 2 NEWS’ udlandsmagasin ”Verden ifølge NEWS”.

Den garvede nyhedsvært og korrespondent får Louise Windfeld-Høeberg som medvært, og sammen skal de klæde danskerne på med de væsentligste udenlandske udviklinger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Verden ifølge NEWS” bytter programdag med ”Business Class” efter nytår og bliver fra den 5. januar sendt torsdag aften kl. 18.20.

Glæder sig til nyt job

59-årige Poul Erik Skammelsen har arbejdet for TV 2 siden 1988, og han har blandt andet været korrespondent i Washington, Moskva, Prag og senest i Warszawa. Nu glæder han sig til sin nye værtstjans.

- Mit hjerte banker for udlandsstoffet. Det er enormt spændende at være med til at dække de store og nogle gange spektakulære ting, der sker, og sætte dem i perspektiv, sådan som vi kan på ”Verden ifølge NEWS”, siger Poul Erik Skammelsen til TV 2.

Han fortsætter som vært på 21.30-udsendelsen på TV 2 Nyhederne og ser frem til at vende tilbage til TV 2 NEWS for at kunne gå i dybden med de internationale historier.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden