Prins Fileas privat: Min datter er bange for mig

Foto: Per Arnesen/TV 2
I enhver god julekalender er der en skurk, og i "Tinka og Kongespillet" er det prins Fileas. Men Christian Tafdrups egen datter forstår ikke, hvorfor han er så ond.

Over en million følger hver aften Tinka og Lasse og ikke mindst den onde prins Fileas, der vil være konge i den populære TV 2-julekalender "Tinka og Kongespillet". 

Christian Tafdrup: Min datter græd

Han bliver igen spillet af Christian Tafdrup, og det gør han så overbevisende, at der er nogle af de yngre seere, der synes, han er en tand for ond. Heriblandt hans egen datter Cleo.

- Hun er lige blevet fire, og jeg havde faktisk glædet mig til at se kalenderen med hende, men hun kan ikke forstå, hvorfor jeg skal være ond. Hun græd og sagde, at hun aldrig ville se julekalenderen. Jeg håber, hun vil kigge med, når hun bliver lidt større, siger han med et grin til BILLED-BLADET. 

Fileas er inkarnationen af ondskab

Selv har Christian Tafdrup da også gjort sit bedste for at gøre prins Fileas så ond som muligt.

- Jeg har bare tænkt, det skal være inkarnationen af ondskab, og der skal ikke været noget formildende. Der skal ikke være ét rart menneskeligt træk ved ham. Og det er sjovt at spille ud, fortalte han for nylig i ”Go’ aften live”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Helt så sjovt synes hans datter endnu ikke, det er, men mon ikke det nok skal komme om nogle år.

 

Foto: Birger Storm

Der var ikke meget ondskab over Christian Tafdrup, da han for nylig var til premiere på "Frost 2" med datteren Cleo. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden