30. nov. 2022
Af Majken Munk

Prins Nikolai og Emil Midé Erichsens program er blevet rykket: Nu forklarer TV 2 hvorfor

Emil Midé Erichsen og prins Nikolai
Emil Midé Erichsen og prins Nikolai i TV 2 Fri-programmet "Min egen kurs".
Foto: Emil Midé Erichsen/ Bermuda Productions
Prins Nikolai har besøgt Emil Midé Erichsen på båden Havana, og det er blevet til et program, som efter planen skulle være sendt i foråret. Nu forklarer TV 2, hvorfor afsnittet er rykket.

Tirsdag kom det frem, at prins Nikolai medvirker i et særligt afsnit af Emil Midé Erichsens nye program, der har titlen ”Min egen kurs”.

Egentlig skulle programrækken først sendes til foråret, men TV 2 har besluttet at rykke afsnittet med prins Nikolai frem.

Nu forklarer kanalen hvorfor.

Ændret situation

Afsnittet, hvor prins Nikolai besøger Emil Midé Erichsen på Havana, er optaget før meldingen om prins Joachims børns kongelige titler, der fra det nye år fjernes.

- Programmet hvor prins Nikolai medvirker, er optaget inden Kongehusets udmelding om ændringer i prins Joachims børns titler. Den samlede serie er planlagt til at blive sendt i løbet af foråret, men da situationen har ændret sig siden vores optagelser, har vi valgt at sende programmet nu, så det fremstår så aktuelt som muligt, forklarer redaktør på TV 2 Stine Lundbak Ravn til BILLED-BLADET.

Her kan du se det

Det betyder altså, at det særlige afsnit allerede skal sendes den 19. december.

På den dato er afsnittet tilgængeligt på TV 2 Play, ligesom det også bliver sendt på TV 2 FRI.

Afsnittet sendes klokken 22.30, da det er planlagt til at følge efter TV 2’s store program ”De kongelige øjeblikke”, som ser tilbage på året i kongehuset.

Læs mere om: