3. feb. 2018
Af Juliane Olsen

Puk Elgård: Jeg er stolt over at fylde 50 år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/061017_bst_w5a2289-2.jpg
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
TV-værten Puk Elgård kan lørdag fejre, at hun fylder 50 år, og der er ingen spor af panik eller alderskrise, for hun er stolt af at fylde 50 år.

Den populære ”Go’morgen Danmark” og ”Nybyggerne”-vært Puk Elgård kan lørdag fejre, at hun fylder 50 år.

Dagen fejres med en tur i byen i selskab med de bedste af TV-værtens veninder, som hun næsten har kendt igennem hele livet.

- Den her dag har jeg glædet mig meget til. Egentligt forestillede jeg mig, at jeg skulle ud at rejse, men jeg kunne godt mærke, at folk ville fejre mig, siger Puk Elgård til BILLED-BLADET.

Puk Elgård vært på Nybyggerne

Kæresten Lothar er desværre i Afrika, så det bliver altså veninder og naboerne, der får lov at fejre den populære TV-vært.

Den store dag fejres samtidig med, at den fjerde sæson af TV 2-programmet ”Nybyggerne” får premiere.

Så TV-værten får travlt det næste stykke tid, men heldigvis har hun fået fri fra sin søndagsvagt på ”Go’morgen Danmark”.

Puk Elgård: 50 år er en god alder

Så har hun nemlig et godt frirum til at fejre sin runde dag om lørdagen – en dag, som Puk Elgård er meget glad for at kunne fejre.

- Jeg synes, det er overraskende fedt. Det er en god alder og en ro over den. Jeg er virkelig stolt af at fylde 50 år og have et godt liv. Der er slet ingen panik, siger Puk Elgård.

Det har samtidig været et ønske for TV-værten, at hun kan få varige minder i gave, og det er helt sikkert Danmarks populære TV-ansigt vel undt.

Læs mere om: