Onsdag, 25. marts 2020 — af Helle Skram de Fries

Puk Elgård og andre TV 2-værter siger tak med nyt stort show

Puk Elgård.
Puk Elgård.
Foto: Martin Høien
”Danmark står sammen” er titlen, når TV 2 lørdag klokken 19.55 sender støtte i en svær tid.
Lørdag 28. marts vil Natasja Crone, Puk Elgård og Anders Breinholt sende direkte fra studiet i Tivoli, når TV 2 sender programmet ”Danmark står sammen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Ved at lade danskere sige tak til andre danskere og kendte kunstnere bidrage med støtte, skal programmet være med til at styrke sammenholdet.

Sender fra det fri

De tre værter sender ude i det fri, hvor de taler med kendte og ukendte danskere, der gør noget særligt for sammenholdet.
Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse, hvor de også skriver: - Selv om vi ikke kan samles fysisk, har vi behov for noget at være sammen om. Det vigtigt, at vi binder bånd mellem os derhjemme og de mange, som fortjener stor tak for indsatsen, når de passer syge og gamle, når de yder en hjælp i hverdagen til de sårbare og udsatte, eller når de henter vores skrald, passer butiksjobs og på anden måde får samfundet til at fungere.

Mads Langer underholder

”Danmark står sammen” byder også på masser af dansk musik, når Mads Langer, Oh Land og andre store danske kunstnere – hjemme fra dem selv – giver et nummer til hele landet. Alt sammen for at vise, at Danmark står sammen.

Mikkel Beha Erichsen fortæller

Seerne vil også møde TV 2-vært Peter Ingemann, der tager rundt og takker en række danskere. Samt Mikkel Beha Erichsen, der fortæller, hvordan familien holder hovedet højt.

Vild med dans-vindere

”Vild med dans”-vinderparret, Silas Holst og Jakob Fauerby opmuntrer, fra hver sin stue. Kandis laver gårdkoncert på et plejehjem, hvor alle beboere er isoleret, og der kommer også hilsener fra en række kendte personligheder.
Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden