Puk Elgård og Stéphanie Surrugue bliver morgenværter

Puk Elgård.

Puk Elgård.

DR
Puk Elgård og Stéphanie Surrugue er efter sommerferien nye ansigter i TV 2’s ”Go’ morgen Danmark” sammen med Morten Ankerdal.

Puk Elgård skifter DR ud med TV 2, når hun efter sommerferien bliver en af de nye værter på ”Go’ morgen Danmark”.

TV-værten får selskab af endnu et nyt ansigt i programmet, NEWS-værten Stéphanie Surrugue. Samtidig bliver Morten Ankerdal også en fast del af morgenholdet, efter han flere gange har været vikar på programmet.

- Efter mange gode år hos DR er jobbet på ”Go’ morgen Danmark” det helt rigtige for mig og for min familierytme samtidig med, at jeg bliver mødt af nye og spændende udfordringer på det arbejdsmæssige område, siger Puk Elgård i en pressemeddelelse fra TV 2.

Flere vækkeure

Også Stéphanie Surrugue ser frem til sit nye job. Hun tager i første omgang seks måneders orlov fra sin værtsrolle på TV 2 NEWS for at stå op sammen med danskerne.

- Jeg glæder mig til at sige ”go’ morgen” til danskerne med dagens første og bedste historier. ”Go’ morgen Danmark” har på snart 20. år været danskernes foretrukne morgenvækning, og jeg ser frem til at bidrage med masser af humør og engagement og med min egen journalistiske baggrund i både nyheder, kultur og udlands-stoffet. At jeg så kommer til at skulle investere i to-tre vækkeure, dét er en anden sag, siger Stéphanie Surrugue.

De nye værter kommer både til at arbejde på hverdage og i weekender, men på lørdage og søndage får Puk Elgård en nøglerolle.

Men hvad så med de nuværende ”Go’ morgen Danmark”-værter? Lisbeth Østergaard flytter til efteråret over til ”Go’ aften Danmark”, mens Katrine Hertz Mortensen hellere vil arbejde bag kameraet som blandt andet redaktør.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden