28. mar. 2020
Af af Karina Didriksen

Puk Elgård om familien: Sådan er vores hverdag nu

Puk Elgård
Puk Elgård
Foto: Lars H. Laursen
Corona-krisen har også påvirket Puk Elgård og sønnen Robins dagligdag, men både tv-værten og familien tager det i stiv arm.

Selv om corona-krisen medfører store ændringer i hverdagen, så tager Puk Elgård det hele med ro. Det samme gør kæresten Lothar og sønnen Robin.

- Robin bliver student til sommer, og han sidder lige nu og får virtuel undervisning og laver lektier hver dag. Lothar skal stadig arbejde, og det skal jeg også på ”Go’morgen Danmark”, fortæller Puk Elgård til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Min søn er 18 år og vil sikkert gerne se sine venner, men det gør han ikke. Det er jo et anderledes liv for en teenager, men han piber ikke over det.

Overholder reglerne

I ”Go’morgen Danmark” sender 52-årige Puk Elgård i øjeblikket fra Hareskoven, som nærmest er hendes egen baghave. Derudover holder hun sig mest hjemme.

- Vi holder vi os inde og gør, hvad vi kan for at holde afstand. Når jeg går tur med hundene ude i skoven, møder jeg mange andre hundeluftere, men nu træder man bare til siden, når man møder nogen og vinker til hinanden, fortæller tv-værten og fastslår:

- Jeg gør, som der bliver sagt, for det synes jeg, man skal. Vi har et ansvar for at gøre, hvad der bliver sagt, for der er jo nogen, der forsøger at passe på os.

Lørdag aften er Puk Elgård en af værterne på det store TV 2-show ”Danmark står sammen”, der sendes kl. 19.55.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20200228_hjp9337.jpg
Robin og Puk Elgård
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: