Fredag, 29. september 2017 - af Juliane Olsen

Puk Elgård tilbage i Nybyggerne: Denne gang kæmper parrene ikke om et hus

Puk Elgård
Puk Elgård
Foto: Jesper Sunesen
I de foregående sæsoner har vinderparret fået nøglerne til et nyt hus i ”Nybyggerne”, men i den næste sæson er det anderledes. Og så vender Puk Elgård tilbage.

Det har været kutymen, at vinderne i TV 2-programmet ”Nybyggerne” får udleveret et sæt nøgler til et nyt hus. Men i næste sæson, der får premiere i 2018, vil der som noget helt nyt ikke være fire nybyggede typehuse, der skal indrettes.

Derimod er det fire forskellige lejligheder i det samme nybyggede hus, og hver sin lejlighed har en værdi af mere end tre millioner kroner ifølge sn.dk.

Puk Elgård vender tilbage

Byggeriet ligger i Hedehusene mellem København og Roskilde. Tidligere har deltagerne  indrettet huse i Kolding, Farum og senest i Aalborg.

Desuden får TV-programmet ny vært i skikkelse af Puk Elgård, der tidligere har været vært i 2016 og desuden har suppleret Peter Ingemann i tredje sæsons finale.

Optagelserne til de i alt ni afsnit er i fuld gang, og TV 2-programredaktør Stine Lundbak Ravn har tidligere løftet sløret for, at der vil ske endnu flere ændringer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Nyt konkurrenceelement vil stille større krav

- Parren vil fra start blive mødt med nye udfordringer, vi hidtil ikke har set i ”Nybyggerne”, sagde hun i sidste måned til TV 2.

Her afslørede hun også, at der ville være et nyt konkurrenceelement, når optagelserne gik i gang, og at det ville stille afgørende krav til parrenes evner.

Puk Elgård må i kraft af sin nye værtsrolle sætte weekendvagterne hos ”Go’morgen Danmark” på standby.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden