Puk Elgård tilbage i Nybyggerne: Denne gang kæmper parrene ikke om et hus

Puk Elgård

Puk Elgård

Foto: Jesper Sunesen
I de foregående sæsoner har vinderparret fået nøglerne til et nyt hus i ”Nybyggerne”, men i den næste sæson er det anderledes. Og så vender Puk Elgård tilbage.

Det har været kutymen, at vinderne i TV 2-programmet ”Nybyggerne” får udleveret et sæt nøgler til et nyt hus. Men i næste sæson, der får premiere i 2018, vil der som noget helt nyt ikke være fire nybyggede typehuse, der skal indrettes.

Derimod er det fire forskellige lejligheder i det samme nybyggede hus, og hver sin lejlighed har en værdi af mere end tre millioner kroner ifølge sn.dk.

Puk Elgård vender tilbage

Byggeriet ligger i Hedehusene mellem København og Roskilde. Tidligere har deltagerne  indrettet huse i Kolding, Farum og senest i Aalborg.

Desuden får TV-programmet ny vært i skikkelse af Puk Elgård, der tidligere har været vært i 2016 og desuden har suppleret Peter Ingemann i tredje sæsons finale.

Optagelserne til de i alt ni afsnit er i fuld gang, og TV 2-programredaktør Stine Lundbak Ravn har tidligere løftet sløret for, at der vil ske endnu flere ændringer.

 

Nyt konkurrenceelement vil stille større krav

- Parren vil fra start blive mødt med nye udfordringer, vi hidtil ikke har set i ”Nybyggerne”, sagde hun i sidste måned til TV 2.

Her afslørede hun også, at der ville være et nyt konkurrenceelement, når optagelserne gik i gang, og at det ville stille afgørende krav til parrenes evner.

Puk Elgård må i kraft af sin nye værtsrolle sætte weekendvagterne hos ”Go’morgen Danmark” på standby.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden