Puk Elgårds kæreste bliver TV-stjerne

Puk Elgård og Lothar Friis.

Puk Elgård og Lothar Friis.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Lothar Friis får en central rolle i en ny programserie på TV 2. Ifølge Puk Elgård ser han bare lækker ud på skærmen.

Lørdag, 5. marts 2011 - af Hanne Rask

- Tænk at have en kæreste, der kan den slags. Jeg er ved at sprænges af stolthed over ham, siger Puk Elgård, hvis kæreste, den tidligere jægersoldat Lothar Friis, i en ny programserie på TV 2 skal være ekspeditionsleder for syv unge piger på en rejse gennem Borneos barske jungle.

Gennem otte programmer lærer han på bedste B.S. Christiansen-manér pigerne, der netop er færdige med 3. g, at stå på egne ben, og det bliver på ingen måde de 14 afslappende dage i eksotiske omgivelser, som pigerne havde håbet på. Der er hverken mad i køleskabet, penge på kontoen eller forældre, der står klar til at springe til, hvis der er brug for hjælp. Der er så at sige "Ingen kære mor", som er navnet på programserien.

- Jeg har intet med det at gøre. Lothar har før lavet noget i TV-verdenen, (Puk og Lothar mødtes i 1999 under optagelserne til TV-programmet "Den store mission"), så de kender lidt til ham og har selv henvendt sig. Det er jo et kæmpe ansvar, han har for de piger, men jeg ved, at de ikke kan være i bedre hænder end hos ham. Jeg glæder mig meget til at se programmerne. Jeg har set enkelte klip og synes bare, Lothar ser så lækker ud, jeg er vanvittig stolt af ham, smiler Puk Elgård.