Tirsdag, 10. august 2021 - af af Stine Ramlyng og Laura Dalgård Hansen

Puk Elgårds rørende gensyn med fortiden

Puk Elgård
Puk Elgård
Foto: TV 2
Puk Elgård har besøgt sin gamle efterskole og mødt nogle af sine gamle venner for at finde ud af, hvordan det er gået dem. Det kom der nogle rørende gensyn ud af.

De seneste måneder har seerne måttet undvære Puk Elgård som vært på ”Go’ morgen Danmark”, men nu er hun tilbage. Pausen har den 53-årige tv-vært nemlig brugt på at lave et helt nyt program.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stor betydning for Puk Elgårds liv

I ”Tilbage på efterskolen” genbesøger Puk Elgård Mellerup Efterskole, hvor hun var elev for 39 år siden, og hun møder nogle af de efterskolevenner og -lærere, som fik stor betydning for hendes liv.

– De bekendtskaber og venskaber, jeg fik dér, er mennesker, jeg aldrig har glemt, fortæller Puk Elgård, der selv havde en turbulent opvækst og kom fra et hjem, der var præget af misbrug.

Hun begyndte på efterskolen, som ligger nær Randers, i 1982, og det var en afgørende periode i tv-værtens liv.

Der var så meget omsorg

I programmet "Tilbage på efterskolen" møder hun sine gamle venner for at finde ud af, hvordan det er gået dem de sidste knap 40 år.

– Det var virkelig en god oplevelse, og der var meget omsorg. Der var også nogle mennesker, der havde haft det rigtig hårdt. Et menneskeliv er hårdt arbejde, og det blev bekræftet. Der er nogen, der har taget store kampe, og andre er strøget lige igennem, fortæller Puk Elgård om mødet med sine gamle venner.

Tv-værten håber, at programmerne vil sætte gang i noget hjemme hos folk i stuerne, når de ser med.

– Jeg håber, at folk vil sidde derhjemme og genkende det og tænke ”Hold kæft, sådan havde jeg det også” og måske tage kontakt til nogle gamle venner.

TV 2 sender i alt fire programmer af ”Tilbage til efterskolen”, der havde premiere 10. august. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden