25. sep. 2020
Af Stine Ramlyng

Rachel fra Årgang 0 efter brud: Sådan har hun det nu

Rachel Ellebye
Rachel Ellebye
Foto: Gregers Overvad
Rachel Ellebye fra "Årgang 0" har ikke haft den nemmeste september måned efter bruddet med kæresten, norske Eirik. Men nu ser alting ud til at lysne en smule, fortæller hun.

Efter et sabbat år i Norge hos kæresten, norske Eirik, vendte Rachel Ellebye hjem til Danmark for at studere på Københavns Universitet.

Forholdet holdt dog ikke distancen og coronakrise, og sluttede derfor i begyndelsen af september.

Der er sket så meget på det sidste

Og selv om det har været en lidt mørk tid for den 20-årige tv-stjerne, ser hun nu lidt lysere på tingene.

- Der er sket så meget for mig den sidste måned. Jeg er startet på et nyt job, universitet, er kommet ud af et forhold og har haft tid til selvrefleksion.

- For at sige det, som det er, så har mit mentale helbred forbedret sig en del, og jeg er bare glad for at være omgivet af min fantastiske familie og elskede venner. Må resten af 2020 være, hmmm..., rimeligt, skriver Rachel i en opdatering på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

Rachel har fået nyt job

I en besked til BILLED-BLADET fortæller hun ydermere, at studiestarten på Københavns Universitet, hvor hun læser Spansk Sprog og Kultur, har været rigtig god.

- Jeg er rigtig glad for at være startet på studiet. Jeg har kun mødt søde mennesker.

Når Rachel ikke har travlt med studierne, vennerne og familien, arbejder hun som barista.

- Jeg arbejder i Starbucks i Fields, lyder meldingen fra den travle studine, der altså er kommet igennem en svært tid ved at være omgivet af kærlige og dejlige mennesker.

Gense de dejlige billeder fra "Årgang 0" gennem tiden i galleriet herunder:

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: