Tirsdag, 27. januar 2015 — af af Ken Richter

Rachel fra Årgang 0 var i praktik på BILLED-BLADET

Jeg lærte en masse på BILLED-BLADET, lyder det fra den 15-årige Rachel Ellebye, der har været i praktik på Danmarks Royale Ugeblad.

Sidste år brugte Rachel Ellebye fra "Årgang 0" en uge af sin sommerferie på at være i praktik som journalist på BILLED-BLADETs redaktion i Aarhus.

I tredje afsnit af "Årgang 0", som bliver vist tirsdag aften, har TV 2 været med til interview hos nygifte Gitte og Johnny "Kandis" Hansen.

Rachel var specielt imponeret over, at hun fik lov til at se Gittes brudekjole, som vandt titlen som Årets brudekjole 2014.

LÆS meget mere om Årgang 0 her

Rachel på job med de kongelige

- Jeg lærte en masse om at være journalist, og jeg fik lov til at opleve en masse spændende ting, fortæller Rachel i et frikvarter fra Askov Efterskole, og hun husker tydeligt den travle uge.

- Ud over besøget hos Gitte og Johnny var jeg også på en opgave med prinsesse Benedikte i Aabenraa, og vi var på Schackenborg Slot med prinsesse Marie og prins Joachim, efter prinsen havde åbnet The Tall Ships Race i Esbjerg. Jeg fik også lov at se BILLED-BLADETs redaktion i København. Til sidst lavede jeg en reportage fra Københavns Lufthavn, hvor mine forældre og jeg sagde farvel til min storebror David, der rejste på et års ophold i Brasilien, nævner Rachel og understreger, at hun har fået ekstra lyst til at blive journalist.

SE BILLEDERNE FRA BESØGET HOS KANDIS JOHNNY HEROVER

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden