Rachel og forældrene ånder lettet op

Lars, Rachel og Theresia

Lars, Rachel og Theresia

Foto: Lars H. Laursen
Rachel fra Årgang 0 og hendes forældre Theresia og Lars havde en fin aften, da de medvirkede i Knæk Cancer Live. Aftenen fik en lidt speciel indledning.

Rachel Ellebye fra Årgang 0 ankom sammen med sine forældre Theresia og Lars til Knæk Cancer Live-showet, hvor trioen leverede en flot indsats i callcentret og samlede mange penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Rachel og forældre skulle testes

Inden Rachel og hendes forældre kunne komme ind i TV 2-studiet og callcentret, skulle de dog ligesom alle andre medvirkende i indsamlingsshowet corona-testes.

Blev podet i næsen

I et testcenter i et telt udenfor Knæk Cancer Live-studiet fik Rachel, Theresia og Lars ligesom alle andre foretaget en hurtigtest, hvor der podes fra slimhinden i næsen med en steril vatpind som føres over i en speciel væske, der skifter farve hvis covid-19 virus er tilstede.

Heldigvis var Rachel og hendes forældre corona-fri, og det fik dem til at ånde lettet op.

Det er dejligt

- Dejligt at vi ikke har corona, sagde en glad og lettet Rachel, før hun gik indenfor og gjorde sig klar til en lang og indbringende indsamlingsaften, der resulterede i et gigantisk beløb på 139.102.807 kr. til kampen mod cancer.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden