5. sep. 2015
Af af Liz Rørsig

Rasmus Jarlov får Vild med dans-råd af Astrid Krag

Rasmus Jarlov har fået Mille Funk som partner
Rasmus Jarlov har fået Mille Funk som partner. Hun er ny blandt de professionelle dansere i ”Vild med dans”.
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Politikeren Rasmus Jarlov har i de sidste tre uger knoklet med dansetrinene for at blive klar til ”Vild med dans”-premieren fredag. Undervejs har han fået sig en god snak med kollegaen Astrid Krag, der medvirkede i sidste sæson.

Den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov skal snart vise, hvad han duer til på et dansegulv, når startskuddet til den nye sæson af ”Vild med dans” lyder fredag den 11. september.

Han har knoklet med dansetrinene i de sidste tre uger og har undervejs fået sig en god snak med kollegaen Astrid Krag, som dansede sig ind på en tredjeplads med Thomas Evers Poulsen i sidste sæson af programmet.

- Astrid har givet mig nogle gode tips og fortalt om sine oplevelser. Hun var jo rigtigt glad for at være med, fortæller Rasmus til BILLLED-BLADET.

Rasmus Jarlov kan mærke premieren nærme sig

Han har indtil videre følt sig meget afslappet omkring premieren, men kan nu godt mærke spændingen.

- Nu har jeg lige en lille uge til at få det hele ordentligt på plads, og jeg tror nok, jeg bliver lidt nervøs på fredag, siger politikeren.

Han danser med Mille Funk, der også er med i programmet for første gang som ny blandt de professionelle dansere.

Hun er desuden blandt de 30 finalister i skønhedskonkurrencen Miss Danmark 2015, og kåringen finder sted dagen efter ”Vild med dans”-premieren.

Læs mere om: