Torsdag, 15. juli 2021 - af Majken Munk

Rasmus Staghøj savner sønnen: Det er svært at være væk fra Charlie

Rasmus Staghøj

Rasmus Staghøj

Foto: Jesper Sunesen
Det er hårdt for Rasmus Staghøj at undvære sin søn, mens han skal lave Tour de France i Frankrig. Faktisk er det noget af det, han har frygtet mest.

Med ti tidligere Tour de France på rygraden ved Rasmus Staghøj godt, hvordan det skal skæres.

Efter hver etape i årets Tour sender han ”AftenTouren” med makkeren Lars Bak.

Men i år er der én stor ting, der har forandret sig, for Rasmus Staghøj blev far i januar, og det betyder, at det er første gang, han skal være væk for sin søn Charlie.

Efterlader sin søn

Det har givet en del bekymringer for Rasmus Staghøj, at turen til Frankrig betyder, at han er væk fra kæresten Katrine Hughes og sønnen Charlie.

- Det er første gang, at jeg skal efterlade min søn herhjemme. Så det har jeg tænkt en del på, dels hvordan det bliver for mig selv, og om jeg kommer til at savne min søn, men dels også hvordan det bliver for moren, min kæreste, at skulle være alene med Charlie. Det er jeg sikker på, at hun kan. Jeg tror, jeg kommer til at savne ham helt absurd meget, siger Rasmus Staghøj til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus Staghøj måtte også fejre sin søn Charlie på afstand, da han 4. juli fyldte seks måneder. 

En stor frygt

Faktisk har det været lidt af en frygt for ham under Tour de France.

- Men jeg må indrømme, at det er det, jeg frygter mest ved Touren i år. Det er at skulle være væk fra ham så længe. Kan han huske mig, når jeg kommer hjem? Det kan godt være, han lige skal bruge noget tid på at finde ud af, hvem jeg er, når jeg kommer hjem igen. Jeg ved det ikke, siger den bekymrede far.

Heldigvis har han og kæresten Katrine aftalt, at de skal holde kontakten hver dag.

Læs mere om, hvordan de gør det i det store interview med Rasmus Staghøj i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden