17. nov. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Rasmus Tantholdt: Derfor elsker jeg Cecilie Beck

Cecilie Beck og manden Rasmus Tantholdt
Cecilie Beck og manden Rasmus Tantholdt
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
TV2-journalisten Rasmus Tantholdt værdsætter kærligheden til sin kone Cecilie Beck meget højt.

Han faldt pladask for TV2-kollegaen Cecilie Beck, og der har været kærlighed i luften lige siden. Den 40-årige TV2-journalist Rasmus Tantholdt har fundet kvinden i sit liv.

- Hun får mig til at grine. Af mig selv. Det er jeg glad for. Selvhøjtidelighed og mangel på selvironi bryder jeg mig ikke om. Cecilie driller mig i situationer, som er typisk mig, siger Rasmus Tantholdt til magasinet Liv.

Men han er også god til at vise sin kone, at han sætter pris på hende i den tid, de har sammen, mener han selv.

Klar rolle fordeling

- Jeg er handlekraftig. Ikke når det gælder om at få banket det der søm i, men i forhold til at tage initiativ til, at vi gør ting sammen. Os som familie. Og Cecilie og mig som par, siger TV2-journalisten.

Rollefordelingen er derfor sådan, at Rasmus Tantholdt står for at planlægge rejser, og Cecilie Beck sætter rammen om hverdagsoplevelserne.

Giver mange komplimenter

Og den smukke TV2-vært får da også at vide, at hun er elsket og værdsat – især med komplimenter og søde ord.

- Det er især Cecilie, der får dem. Og hun får mange. Hvis du mener et eller andet positivt, og du oven i købet ved, at det vil gøre en anden glad, hvorfor så ikke sige det?

Rasmus Tantholdt har været gift med Cecilie Beck siden 2010. Han er far til den niårige søn Emil fra et tidligere forhold og bonusfar til to piger på henholdsvis 16 og 11 år.

Læs mere om: