Rasmus Tantholdt: Derfor har jeg min søn med på job

Rasmus Tantholdt. 

Rasmus Tantholdt. 

Foto: Jesper Sunesen
TV 2’s udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt rejser jorden rundt med sit arbejde. Og han tager af og til sønnen Emil med på job.

TV 2’s udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt rapporterer fra verdens brændpunkter. Og han tager af og til sin 15-årige søn Emil med på arbejde.

- Det er for at give ham en forståelse af, hvad jeg laver. Han har blandt andet været med i Mellemøsten, hvor jeg har stået og rapporteret, så han kan se: ”Nej, hele Mellemøsten er ikke i brand”, fortæller Rasmus Tantholdt til BILLED-BLADET og understreger, at han selv betaler sønnens billet.

- Hvis jeg skulle tage til Syrien i dag, turde jeg godt tage Emil med. Mange tænker: ”Uh Syrien, det er farligt”, men det kommer helt an på, hvor du er. Hvis du tager til den by, hvor alle islamisterne er, så er det farligt. Der tager jeg ikke hen. 

Søn lavede TV-indslag

Sønnen Emil har blandt andet været med i USA, hvor Rasmus Tantholdt har kørt rundt i en autocamper for at blive klogere på, hvorfor mange er fan af Donald Trump. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Han var med en uge i autocamperen, hvor han selv lavede et TV-indslag, han skulle vise for klassen, lyder det fra udenrigskorrespondenten. 

Rasmus Tantholdt og sønnen Emil. 
Foto: Privat

Rasmus Tantholdt og sønnen Emil. 

Du kan læse det helt store interview med TV 2’s Rasmus Tantholdt i denne uges BILLED-BLADET, som er på gaden d. 18. juli. Her fortæller han om livet, kriserne og kærligheden.


 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden