7. jan. 2013
Af af Malan Joensen

Rasmus Tantholdt får nyt værtsjob

Rasmus Tantholdt
Rasmus Tantholdt
Foto: Birger Storm
TV 2’s mand Rasmus Tantholdt i diverse krigsområder rundt omkring i verden skal være vært på ”Dags Dato”

Krigskorrespondenten Rasmus Tantholdt, der jævnligt toner frem på TV 2 med rapporter fra diverse brændpunkter, skal nu også udføre mere anderledes rejseopgaver for TV-stationen, når han bliver vært for "Dags Dato". Det skriver Ekstra Bladet.

- Lige nu står jeg i Acapulco i Mexico, hvorfra vi bringer en dokumentar om, hvordan narkobander hærger det tidligere ferieparadis. Det er meningen, at vi køber dokumentarudsendelser, og så tager jeg hen til det pågældende sted og præsenterer dem, ligesom jeg skal lave supplement til det indkøbte, siger Rasmus Tantholdt til avisen og tilføjer, at konen og kollegaen Cecilie Beck bakker ham op.

- Hun forstår mig godt, og så er det jo en fordel, at det er planlagte ture. I flere år har jeg levet sådan, at jeg risikerede at skulle rejse med fem minutters varsel. Nu kan vi bedre planlægge vores tilværelse.

TV 2 kan dog stadig trække på den erfarne korrespondent, når der opstår spændte situationer rundt omkring i verden.

- Jeg skal stadig dække de store begivenheder, men måske jeg vil springe de mindre over. Begivenheder som Syrien og pirater vil jeg stadig skulle dække, fortæller Rasmus Tantholdt.

Læs mere om: