Rasmus Tantholdt modtog gækkebrev i Ukraine: Nu er mysteriet løst

Rasmus Tantholdt, sønnen Emil, hustruen Cecilie Beck og hendes døtre Astrid og Frida

Rasmus Tantholdt, sønnen Emil, hustruen Cecilie Beck og hendes døtre Astrid og Frida

Foto: Lars H. Laursen
TV 2-korrespondenten fik sig noget af en overraskelse, da han fandt ud af, hvem der havde sendt ham et gækkebrev.

”Til Rasmus. Gæk gæk gæk mit navn står med skæg . . . . .”, stod der i et mystisk gækkebrev, som Rasmus Tantholdt modtog på sit hotelværelse i Kramatorsk i Ukraine for et par dage siden.

- Påsken er kommet til det østlige Ukraine. Sent i aftes blev dette gækkebrev skubbet ind under min dør. Putin?, skrev TV 2-korrespondenten på Instagram sammen med et billede af gækkebrevet, hvor der var fem prikker for afsenderens navn.

Den 40-årige journalist gættede først på sin fieldproducer Claus Borg Reinholdt, men det var forkert. Derefter måtte han i tænkeboks.

Planen lykkedes

- Mysteriet om gækkebrevet er løst, og det er endnu mere utroligt, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Det viser sig nu, at gækkebrevet er fra en super smart dreng i Danmark! For at jeg ikke skulle kunne gætte det, havde han fået en pige i klassen til at klippe gækkebrevet og fået en anden pige til at skrive det, så jeg ikke kunne kende håndskriften, skriver Tantholdt på Instagram og fortsætter:

- Han havde hemmeligt fået lagt det ned i min rejsetaske efter aftale med min kone Cecilie (Beck, red.), der havde lavet kuverten, hvor der stod Mr. Tantholdt, så det skulle se ud som om, at den kom fra receptionen på hotellet. Cecilie havde informeret fotograf Thøger Andersen, der havde fisket kuverten op af min taske, da vi mellemlandede i München. Thøger lagde i forgårs aftes brevet ind under min dør på vores hotel, hvor jeg fandt det og blev temmelig overrasket.

Skylder et påskeæg

Og der var god grund til at blive overrasket. Den unge mand, der stod bag det hele, er nemlig korrespondentens egen søn Emil – der staves med fire bogstaver.   

- Min niårige søn Emil med punktum. Fem prikker. Jeg elsker dig skat. Du er den bedste i verden. Du tog så meget fusen på far, og jeg skylder dig et kæmpe påskeæg, lyder det fra en rørt far Tantholdt.

Han har sønnen Emil sammen med sin ekskone Caroline Boserup, og han er nu gift med TV-værten Cecilie Beck, som har to døtre fra et tidligere forhold.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden