Fredag, 23. oktober 2009 - af af Liz Rørsig

René Dif i Vild med dans håber på Danmarks hjælp

René Dif

Otte er René Difs lykketal, som han har fået broderet på skjorten til 'Vild med dans'.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
René Dif er ked af, at han ikke kan opleves live i ’Vild med dans’ i aften. Han håber, at han og Luise får stemmer nok til at gå videre.

"Jeg er ked af, at jeg ikke er med i aften, men turneen med Aqua, som jeg spiller med i Norge i dag, blev planlagt længe før, at jeg blev spurgt, om jeg ville deltage i 'Vild med dans'. Jeg er glad for, at TV 2 har givet mig lov, og at Luise og jeg fik muligheden for at bånde vores rumba i fredags. Jeg håber, at hele Danmark vil hjælpe mig, så jeg kan danse videre på næste fredag, for i de næste programmer vil jeg være der hele tiden," lover René Dif fra telefonen til BILLEDBLADET.dk.

Han har sms'et med sin dansepartner Luise Crone Dons i dag, og hun er ved godt mod.

"Hun er i studiet i aften, og hun håber ligesom jeg, at vi kommer videre. Hele ugen har vi terpet slowfox til næste show og fået ekstra tip af hendes danselærer, som vi besøgte på Fyn i onsdags. Luise og jeg har det fint sammen, men vi er begge konkurrencemennesker, og nogle gange spidser situationen til. Det skyldes min frustration over trinene, og når jeg hører hæl og tå hele tiden, kan det godt brænde lidt sammen for mig," siger René med et smil i stemmen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden