27. okt. 2017
Af Helle Skram de Fries

René Holten Poulsen til Knæk Cancer: Har selv mistet god ven

Mille Funk, René Holten Poulsen, Jenna Bagge
Mille Funk, René Holten Poulsen, Jenna Bagge
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Det udstemte ”Vild med dans”-par, René Holten Poulsen og Jenna Bagge, i Det Kongelige Teater for at støtte Knæk Cancer.

René Holten Poulsen var i smukt kvindeligt selskab, da han sammen med sin tidligere dansepartner Jenna Bagge og Mille Funk ankom til Det kongelige Teater for at nyde en ”Vild med dans”-aften.

Men netop denne aften er helliget Knæk Cancer, og de tre ”Vild med dans”-venner var glade for også at støtte aftenens gode formål med at skaffe penge til Kræftens Bekæmpelse.

Har selv mistet

Som mange andre har René Holten Poulsen også oplevet at miste til cancer.

- Det var en kajakroer, jeg i over 10 år snakkede med hver morgen. Han blev kun 65 år, men han var den sejeste 65-årige, jeg har set. I super god form med sixpack og det hele, fortalte René Holten Poulsen til BILLED-BLADET, inden han gik ind i salen for at nyde aftenen med sine ”Vild med dans”-venner.

Pludselig var han væk

- Min kajakroer-ven levede 10-15 år med sygdommen, men pludselig fik han lungebetændelse og kunne ikke tåle sin cancermedicin. Så han døde for et par år siden. Det var trist. Udover selv at ro kajak, så var det ham, der kørte vores både på trailer, når de skulle transporteres. Han var også med os til EM i 2011 – og det var underligt, at han pludselig var væk. Han var virkelig sej!, forklarede René Holten Poulsen, der også har en morbror, der har været ramt af kræft.

- Men han er heldigvis helbredt.

Læs mere om: