Torsdag, 18. maj 2023 — af Majken Munk

Renoveringen af Vennely fortsætter: Én ting har været overvældende og svær for Sofie Linde

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Kaspar Wenstrup
Sofie Linde og de dygtige håndværkere arbejder videre med Vennely i ”Linde på Langeland”, men en ting har været overvældende for hende i processen.

Over to somre har Sofie Linde og Joakim Ingversen boet på Langeland.

Sammen med deres stærke hold af håndværkere Anders, Phillip og Boris har de istandsat det gamle spøgelseshus Vennely, som skal blive til familiens sommerhus.

Igen i år har Sofie Linde og Joakim Ingversen fået hjælp fra en lang række venner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men netop det har været overvældende og svær.

For Sofie Linde har haft det svært med at skulle spørge sine venner om hjælp, fordi hun var i tvivl om, om de ville nyde de lige så meget, som hun selv gør.

- Det med at bede ens venner om hjælp kan faktisk være lidt overvældende og lidt svært, synes jeg. Jeg synes jo selv, sådan noget er sjovt, men jeg ville ikke tvinge det ned over hovedet, hvis de nu ikke synes, det var sjovt, fortæller hun i programmet og uddyber:

- Men efter var vi bare er begyndt at sige: ”Kom med glæde til Langeland, og vi finder ud af det, men vi arbejder, så hvis du skal være sammen med os, så er du nødt til at arbejde.” Folk synes, det er megafedt. Det er bare en note til en selv fremadrettet, at der er da ingen grund til at gå og putte med de forespørgsler.

Arbejdet med Vennely skrider fremad og ved hjælp fra venner er overetagen også ved at være færdig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden