Onsdag, 16. september 2020 - af Helle Skram de Fries

Rørende foto: Vild med dans stjerne ser endelig sin bror

Michael Olesen

Michael Olesen

Foto: Dan Mariegaard
Michael Olesen og hans far kunne efter et år nyde samværet med lillebror Thomas.

Det var bevægende for både 38-årige Michael Olesen og hans far Lars på 77, da de endelig kunne ses med Michaels lillebror, 34-årige Thomas.

- Min bror bor i New York. Vi skulle fejre min fødselsdag, men på grund af coronaen måtte vi vente.

Michael Olesen fyldte 38 år den 27. august, men først her i september kunne det lade sig gøre, at bror Thomas kom til Danmark for at fejre sin storebror. - Det måtte jo foreviges, forklarer Michael Olesen, der har givet BILLED-BLADET tilladelse til at bringe det skønne foto af ham sammen med bror Thomas og far Lars.
Foto: Privat
Og det er ikke svært at se, at de tre er i familie.

Den elskede guddatter

Én Michael også var rigtig glad for at se, var sin elskede niece og guddatter, Olivia, som BILLED-BLADET også har fået lov til at bringe et foto af.
Foto: Privat
Michael Olesen har stadig én bedsteforælder – nemlig Rico på 90. - Når jeg er i Jylland, sørger jeg altid for at besøge Rico.  - Sidst fik han mig med en tur i vandet, inden vi skulle have middag, fortæller Michael, og siger ja til, at vi må bringe det skønne foto af ham og morfar Rico.
Foto: Privat
- Rico er også en min gode ven og et forbillede. Ligesom min far er han stadig fuld af pep og livsbekræftende energi. Mormor er her ikke længere. - Hun døde desværre, da jeg var fem år gammel, husker Michael Olesen. Men 90-årige morfar Rico er stadig i fuld vigør. I år kan vi opleve Michael Olesen i "Vild med dans" med Hilda Heick som dansepartner. 
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden