28. okt. 2017
Af Majken Munk

Rørende møde i Knæk Cancer Live: Michael mødte sin knoglemarvsdonor

Michael Nehl
Affotograferet med tilladelse fra TV 2
32-årige Michael Nehls har fået doneret knoglemarv fra Rasmus Jensen til trods for at de to unge mænd ikke kender hinanden. De mødte hinanden for første gang i "Knæk Cancer Live".

Michael Nehls har kæmpet med kræft siden han var 26 år. Til sidst har det været nødvendigt for ham at få en knoglemarvstransplantation for at kunne blive rask. Heldigvis var der en anonym donor, der var villig til at donere.

Ville sige tak

TV-vært Morten Ankeldal fulgte Michael Nehls, da han skulle til kontrol efter sin transplantation. Her blev han erklæret kræftfri, og det ville han gerne fortælle sin donor, som han fik lov at ringe op til.

- Jeg er glad for at jeg har måtte ringe og sige tak til dig. Indtil videre er jeg faktisk kræftfri. Jeg ville bare sige tusind tak, sagde Michael i telefonen til den donor, der har sikret hans helbred i TV 2's indslag under "Knæk Cancer Live".

Det første møde

Men det var ikke sidste gang, at Michael Nehls skulle møde sin donor Rasmus Jensen. For med sin deltagelse i ”Knæk Cancer Live” overraskede Mikkel Beha Erichsen ham med et besøg fra netop donoren Rasmus.

I lang tid har de begge drømt om at møde hinanden, og endelig fik de lov til at udveksle kram og deres oplevelse. Her fortalte Rasmus Jensen også, at han faktisk er angst for nåle, men at han alligevel gerne ville donere sin knoglemarv til stor glæde for Michael Nehls, der i dag kan kalde sig kræftfri.

Rasmus og Michael
Donor Rasmus og Michael Nehls møder hinanden første gang i Knæk Cancer Live 2017
Affotograferet med tilladelse fra TV 2
Rasmus og Michael
Affotograferet med tilladelse fra TV 2

Læs mere om: