Rørt Anne Laxholm vandt dommerkonkurrencen i Vild med dans

Knæk Cancer \

Knæk Cancer "Vild med dans"-show 2014.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der blev givet et tocifret millionbeløb til Kræftens Bekæmpelse under det særlige "Vild med dans" Knæk Cancer-show.

Aftenens ”Vild med dans”-udsendelse stod i Knæk Cancer-indsamlingens tegn, og i call-centeret sad en række tidligere ”Vild med dans”-deltagere klar til at tage imod donationer. Man kunne blandt andet deltage i konkurrencer om to biler, rejsegavekort og en koncert med The Antonelli Orchestra ved at sende sms’er med donationer, og de, der ville give mere end 150 kroner kunne ringe til call-centeret.

Her sad blandt andre Line Baun Danielsen, Master Fatman, Vicki Berlin, Christina Hembo, Tommy Kenter, Mette Blomsterberg, Allan Simonsen, Mie Moltke og mange andre klar til at tage imod donationer fra seerne, og i løbet af aftenen løb den ene million efter den anden ind til det gode formål.

Dommerne gav et nummer

Ud over den sædvanlige dansedyst underholdt ”Vild med dans”-dommerne med hver deres særlige dansenummer, og her kunne man også sende sms’er med en stemme på favoritnummeret, samtidig med at man støttede Knæk Cancer med en donation på 50 kroner.

Britt Bendixen åbnede ballet sammen med over 30 dansere i alle aldre fra sin danseskole Pejsegården, som gav et charmerende show, der både indeholdt klassiske og mere moderne elementer, ligesom Britt Bendixen selv også var på gulvet.

Derefter var det Jens Werners tur, og han havde inviteret på stemningsfuld, moderne dans med Christel Stjernebjerg.

Anne Laxholm var, ligesom Britt Bendixen, også selv på gulvet. To unge, dygtige dansere begav sig ud i en rumba, mens Anne Laxholm og ægtemanden Hans Henrik Laxholm dansede en skøn slowfox.

Til slut var det Nikolaj Hübbes tur til at vise, hvad han havde forberedt, og hans profession som balletmester fornægtede sig ikke - en mandlig og en kvindelig balletdanser viste smukke elementer fra klassikeren ”Svanesøen”.

Anne Laxholm vandt dysten

Da alle sms’erne, der var givet i forbindelse med dommernes show, var talt op, viste det sig, at der var doneret hele 3,1 millioner kroner – og flest havde stemt på Anne Laxholms indslag.

Det var en meget rørt Anne Laxholm, der modtog den melding:

- Tusind tak til jer ude i stuerne, sagde dommeren, der også takkede sin mand og de to unge dansere, der var med til at lave det flotte show.

Da en række heldige vindere af aftenens konkurrencer var blevet ringet op og havde fået overbragt det glædelige budskab, var det tid til at se, hvor mange penge, den særlige udgave af "Vild med dans" havde fået skaffet til Kræftens Bekæmpelse.

Hele 27.915.250 kroner var det blevet til - et meget flot resultat, men dog lidt mindre end ved sidste års særlige Knæk Cancer ”Vild med dans”-show, hvor der blev der samlet 35,6 millioner kroner ind. Til sammenligning var tallet forrige år på 22 millioner kroner.

Husk, at der lørdag aften fra klokken 20.00 på TV 2 er det store Knæk Cancer Live-show, hvor der også vil være en perlerække af god underholdning og tankevækkende indslag i den gode sags tjeneste.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden