24. okt. 2015
Af Lene Skriver Bak

Rørte Ena og Thomas aftenens vindere – Karen Mukupa røg ud

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen sikrede sig endnu en uge i Vild med dans
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen sikrede sig endnu en uge i Vild med dans.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Det var en følelsesladet aften i ”Vild med dans”, der stod i Knæk Cancers tegn. Ena og Thomas dansede sig rørte til en topplacering, mens John Faxe og Karen Mukupa måtte i omdans og Karen trak det korteste strå.

Til tonerne af Sebastians fantastiske ”Stille før storm”, som altid smukt sunget af Lis Sørensen, indtog Ena og Thomas dansegulvet – og sendte kuldegysninger gennem publikum.

Parret lagde ikke skjul på, at ugens Knæk Cancer-fokus fylder hos dem begge og Thomas afslørede, at sangen, de dansede til, havde en helt særlig betydning for ham, for den blev brugt til en mindehøjtidelighed for en ven, der havde tabt kampen til kræft for nyligt.

Det var da også et tydeligt påvirket par, der modtog både kommentarer og karakterer fra dommerne efter den smukke slowfox.

Hele 31 point blev det til, og det er ikke kun parrets bedste, det er også det højeste antal point, der er givet i denne sæson.

Og parret gik da også videre til næste uge, selv om de måtte vente til allersidst med at blive råbt op inden omdansen.

James i tårer

Det var ikke kun Thomas og Ena, der var rørte. Aftenen igennem skinnede det alvorlige tema igennem, når danserne gik på gulvet.

Især James Simpson var rørt. Han fortalte om sin onkel, som han desværre mistede til kræften for to år siden.

Efter dansen, som han og Mie Moltke fik 29 dommerpoint for, kunne James ikke holde tårerne tilbage, så det var en grædende James Sampson, der talte med Claus Elming.

Omdans for kendere

Da navnene på de par, der var gået videre til næste uge, blev råbt op, var det Karen Mukupa og hendes partner Michael Olesen og John Faxe Jensen, der danser med Karina Frimodt, der måtte blive stående og kaste sig ud i endnu en omgang.

Ingen af parrene var nye i omdans-gamet. John Faxe og Karina dansede sig videre forbi Sharin Foo i sidste uge, mens Karen og Michael også havde omdans-erfaring.

Lige lidt hjalp det dog, for det blev Karen Mukupa og hendes dansepartner, der måtte sige farvel og tak for denne gang.

Læs mere om: