Tirsdag, 28. juni 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Rolf og Ritter på Tour med kronprinsen: Dennis Ritter afslører pudsig detalje om programmet

Rolf Sørensen, kronprins Frederik, Dennis Ritter
Rolf Sørensen, kronprins Frederik, Dennis Ritter
Foto: TV 2
For nogle uger siden var kronprins Frederik rundt på tour i København med Rolf Sørensen og Dennis Ritter, og det var en helt speciel dag, som programmet blev optaget på.

Der er ikke nogen tvivl om, at kronprins Frederik er vild med sport, og cykling er bestemt en af de mange ting, han selv dyrker.

Ligesom mange tusinde danskere har han derfor også glædet sig til, at Tour de France skulle begynde i Danmark, og nu er der ikke mange dage til, det endelig går løs.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På tour med kronprinsen

Kronprins Frederik har i flere år været en stor del af at få verdens største cykelløb til Danmark, og han har også selv været i sadlen for at vise en del af Danmark frem.

Tirsdag aften medvirker han nemlig i ”Rolf og Ritter på Tour – med kronprinsen”. Sammen med de to garvede kommentatorer har han prøvekørt årets første etape, som er en enkeltstart rundt i København på 13 kilometer.

- Det var et stort ønske fra min side og har været det længe, at jeg godt kunne tænke mig, at vi kunne involvere ham og få ham med på så meget som muligt af de danske etaper, vi skulle køre, og så endte det med at blive den første, fortæller Dennis Ritter om den fantastiske oplevelse det var at køre rundt i København med kronprins Frederik.

Bryllupsdag på to hjul

Produktionen bag havde på forhånd spurgt kronprinsen, om der var et særligt sted på eller lige omkring ruten, han kunne tænke sig at vise frem, og det var der – i programmet kører de derfor forbi Vor Frue Kirke, som den 14. maj 2004 dannede ramme om kronprins Frederiks og kronprinsesse Maryas bryllup.

Men det er ikke den eneste kærlige detalje ved besøget.

- Programmet er faktisk optaget på kronprinsens og kronprinsessens bryllupsdag. Derfor var vi ekstra glade for, vi fik lov at låne lidt af hans tid, siger Dennis Ritter med et smil.

”Rolf og Ritter på Tour – med kronprinsen” kan ses tirsdag aften klokken 20.50 på TV 2.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary foran Vor Frue Kirke ved deres bryllup i 2004.
Foto: Ulla Aue

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden