16. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Rolf Sørensen: Sådan var det at være med i Kærlig hilsen

Rolf Sørensen i "Kærlig hilsen". 
Rolf Sørensen i "Kærlig hilsen".
Foto: Per Arnesen/TV 2
Den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen nød at vise sin familie, hvordan hans barndom var i TV 2-programmet "Kærlig hilsen".

Der er forloren skildpadde på menuen og enorme flipper på tøjet, når Rolf Sørensen, 54, og familien besøger 1977 i TV 2-programmet ”Kærlig hilsen”.

Rolf Sørensen: Som at træde ind i en tidslomme

Det var dengang, Rolf Sørensen var 12 år gammel, og tiden var en noget anden. Derfor nød han også at give sin familie et indblik i, hvordan hans barndom var.

- Mit børneværelse var nærmest identisk med det, jeg havde selv. Hele nostalgiens gensynsglæde med den tid, da jeg var 12 år – det var fuldstændig som at træde ind i en tidslomme. Det var sjovt at vise mine børn det. De store drenge fik jo et chok! fortæller Rolf Sørensen til BILLED-BLADET om oplevelsen.

Med på den historiske rejse havde han sin hustru, Susanne, og børnene Jonathan, 24, Nicholas, 22, og Carla Sofia på 10 år.

https://imgix.billedbladet.dk/206252.jpg
Foto: Per Arnesen/TV 2

Rolf Sørensen fik tid med familien

Foruden at opleve 1977 havde familien også masse tid til at være sammen med hinanden.

- Der var en masse pauser mellem optagelserne, så vi havde virkelig tid til at sidde i sofaen eller i haven og bare hygge os, mindes TV 2’s cykelkommentator, der også nød at genopleve det tempo, tingene foregik i dengang.

- Den der ro, der var derhjemme, hvor det eneste, man kunne høre, var radioen. Der var mere fred og ro og tid til fordybelse. Og også til noget af det, man næsten aldrig når i dag: At kede sig, fortæller Rolf Sørensen, der nød at være uden den moderne elektronik i nogle dage.

Læs hele interviewet med Rolf Sørensen og se flere skønne billeder fra ”Kærlig hilsen” i BILLED-BLADET nr. 12, der er på gaden på torsdag.

Læs mere om: