Torsdag, 17. september 2020 - af Lone Vandborg

Ros og roser til Mikkel Beha og familien

Marian, Mikkel, Theis, Alfred og Emil
Marian, Mikkel, Theis, Alfred og Emil
Foto: Hannelore Dörner/TV 2
Mikkel Beha Erichsen er hædret med Buketten fra KLF, Kirke & Medier, der er Danmarks største lytter- og seerorganisation.

Mikkel Beha Erichsen og familien er kendte og elskede for deres programmer "Kurs mod ...".

I en pressemeddelelse fra TV 2 fortælles det, at Mikkel og familien nu er hædret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor er det så godt

”I en tid, hvor medierne har en tendens til at sætte tempoet op igen og igen, er det en fornøjelse at sejle rundt i danske farvande og møde mennesker og historier sammen med familien Beha”, lyder det i begrundelsen for hæderen fra KLF, Kirke & Medier.

Det siger Mikkel

- Vi ville tage til nogle af de steder, der betyder noget for os selv, som vi gerne ville vise frem. Og så ville vi vise, hvor dejligt Danmark er – særligt fra søsiden! Det er jo ikke alle, der kommer sejlende rundt i Danmark, siger Mikkel Beha Erichsen til KLF, Kirke & Medier og fortsætter:

- Det kan godt være, det er mig, der fortæller, men det er i høj grad familieprogrammer. Vi rejser ud sammen og laver drone- og undervandsoptagelser sammen. Vi planlægger og laver aftaler sammen, og til sidst sidder vi også i klipperummet sammen. Det er en af opskrifterne på, at vi har lyst til at blive ved. Det er sjovt at arbejde sammen.

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden