6. feb. 2016
Af Karina Didriksen

Rosalinde Mynster er uden TV: Jeg kan ikke se Badehotellet

Rosalinde Mynster i rollen som Fie i "Badehotellet"
Rosalinde Mynster i rollen som Fie i "Badehotellet".
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Rosalinde Mynster er ikke blandt de tusindvis af danskere, som hver mandag følger trofast med i ”Badehotellet”. Skuespilleren har nemlig ikke noget fjernsyn.

Omkring 1,5 millioner danskere sidder hver mandag foran TV-skærmen og følger dramaet udspille sig i tredje sæson af ”Badehotellet”. Stuepigen Fie alias Rosalinde Mynster er dog ikke en af dem.

Årets TV-GULD: Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter!

- Jeg har ikke noget fjernsyn, så jeg kan ikke selv se serien. Jeg kunne selvfølgelig se den hos mine forældre, men jeg har haft aftenprøver, så det har ikke kunnet lade sig gøre, fortæller Rosalinde Mynster til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Men jeg vil rigtig gerne se ”Badehotellet”, så jeg tror, at jeg kommer til at se den som et maraton på et tidspunkt.

Rosalinde Mynster elsker at spille Fie

25-årige Rosalinde Mynster har i øjeblikket travlt med prøver til en teaterforestilling.

SE BILLEDERNE: 10 pletskud fra første afsnit i tredje sæson af Badehotellet

- Jeg laver ”Mennesker mødes” ude på Teaterøen. Stykket får premiere den 25. februar, det handler om kærlighed og foregår i en bunker, forklarer skuespilleren, som glæder sig til at vende tilbage til rollen som Fie i fjerde sæson af ”Badehotellet”.

- Jeg elsker at spille Fie, det er en dejlig rolle, og jeg er meget privilegeret som skuespiller, at jeg får lov til at have et længere forløb med den samme karakter og med mine kolleger.

Læs mere om: