Lørdag, 17. februar 2018 - af Karina Didriksen

Rosalinde Mynster fra Badehotellet: Flytter til Sønderjylland

Rosalinde Mynster.

Rosalinde Mynster.

Foto: TV 2/Mike Kollöffel
”Badehotellet”-stjernen Rosalinde Mynster bosætter sig midlertidigt i Sønderjylland, mens hun optager filmen ”I krig og kærlighed”.

Imens danskerne kan følge Rosalinde Mynster på skærmen som Fie i ”Badehotellet”, er skuespilleren ved at forberede sig på sin næste store rolle.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg skal i gang med at lave en film i Sønderjylland, og vi starter optagelser den 16. februar. Så jeg flytter derned i seks uger, fortalte Rosalinde Mynster til BILLED-BLADET til premieren på ”The Shape of Water” i Grand Teatret.

Den film, hun skal til at lave, er ”I krig og kærlighed”, der er baseret på virkelige hændelser under 1. Verdenskrig, der fandt sted fra 1914-1918. 

 

Føler sig hjemme i kostumerne

27-årige Rosalinde Mynster skal bo i Sønderjylland indtil slutningen af marts, og hun glæder sig til optagelserne.

– Det er noget helt andet end ”Badehotellet”, men det er jo stadig i den periode, så jeg føler mig lidt hjemme i de gamle kostumer. Det bliver fedt, fastslog hun med et smil.  

Blevet gode venner

I den historiske film skal Rosalinde Mynster spille den kvindelige hovedrolle Kirstine, der er gift med soldaten Esben, spillet af 31-årige Sebastian Jessen.

- Det er rigtig dejligt at spille overfor Sebastian. Vi kendte hinanden lidt i forvejen, men nu er vi ved at blive rigtig gode venner, fortalte hun. 

Filmen "I krig og kærlighed" får premiere i de danske biografer den 15. november 2018. Indtil da kan Rosalinde Mynster de kommende mandage ses i "Badehotellet" på TV 2. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden