13. jan. 2014
Af Karina Didriksen

Rosalinde Mynster fra Badehotellet: Jeg kan ikke tale vestjysk

Rosalinde Mynster i "Badehotellet".
Rosalinde Mynster i "Badehotellet".
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Rollen som den jyske stuepige Fie i TV 2-serien Badehotellet var en udfordring for den sjællandske skuespiller.

23-årige Rosalinde Mynster er vokset op i København, så derfor var det lidt af en prøvelse for hende, da hun skulle indtage rollen som den jyske stuepige Fie i TV 2-serien ”Badehotellet”.

- Jeg kan ikke tale vestjysk, så det handlede om at finde en tone, der gør, at man tror på, at Fie er fra landet. Og så gik jeg meget op i at få hendes bevægelser på plads. Jeg er ret klodset, men skulle virke effektiv. En stuepige er jo sindssyg praktisk, siger Rosalinde Mynster til BILLED-BLADET.

Skulle lære at plukke høns

Den unge skuespiller forberedte sig til rollen i Badehotellet ved, sammen med de øvrige tjenestefolk, at tage på ”food camp” på landbrugsmuseet i Gl. Estrup, hvor de plukkede høns og lavede medisterpølse.

– 10 frivillige, ældre damer satte os i sving ved brændekomfuret, og de var strikse! Vi piger blev fuldstændig stressede og løb rundt af skræk for, at maden brændte på. Men det var fedt at prøve, forklarer hun.

Klik her for at se alle vores artikler om Badehotellet!

Rosalinde Mynster er datter af skuespillerne Karen-Lise Mynster og Søren Spanning, og hun er kæreste med den 18 år ældre filminstruktør Nikolaj Arcel, som hun bor sammen med i Los Angeles.

Læs mere om: