16. aug. 2016
Af Ken Richter

Ruud fra Landmand søger kærlighed: Jeg er en følsom type

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/167213.jpg
Foto: TV 2
22-årige Ruud fra Himmerland havde svært ved at sende en af pigerne hjem.

Til hverdag er Ruud omgivet af 500 geder på sin gård i Himmerland, hvor han dagligt skal malke 340 af dyrene. I det første, nye afsnit af "Landmand søger kærlighed" på TV 2 i aften, er 22-årige Ruud pludselig blevet en ombejlet herre. Hele 126 kærlighedsbreve har programmets vært Lene Beier med i postposen til Ruud, og det er ny rekord i det populære program.

- Det kom egentlig ikke bag på mig, siger han med lidt stolthed i stemmen og er ellers tilfreds med at se sig selv på TV.

Jeg er som på TV

- Den person, du ser på TV, det er den person jeg er, og det, synes jeg, er positivt. Jeg er en følsom type, og derfor vidste jeg, at jeg ville have svært ved at sende en af pigerne hjem, efter den første speeddating, forklarer Ruud, der på forhånd havde accepteret tidspresset.

- Der sker meget på rekordtid, men det er jo nødvendigt, for at det kan blive godt TV, siger Ruud, der har hollandske rødder. Han kom til Danmark som to-årig med sine forældre, og når han med mellemrum holder fri - og har en afløser til at passe gederne, besøger Ruud gerne sin søster i Tyskland og en faster i Portugal. På sigt er det hans drøm at få sin egen kernefamilie.

Læs mere om: