4. dec. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Så du Jens Jensen i TV 2-dokumentaren: Bryllup og lille ny på vej

Luna og Jens
Luna og Jens
Foto: TV 2
29-årige Jens fra "Vi er Jens Jensen" friede forleden til sin kæreste på live-TV. Til januar får de barn nummer to.

Hele Danmark fik lov at følge Jens Jensen, 29, i TV 2-dokumentaren "Vi er Jens Jensen".

Syv forskellige mænd i aldrene 0-83 år blev i en periode fulgt af et kamerahold, og vi kom helt tæt på den 29-årige mand, hvis nyfødte søn blev født med en hjertefejl.

Nu har den nu 15 måneder gammle purk været til kontrolscanning, efter at han for seks måneder siden gennemgik en operation.

- Det gik rigtig godt. Nu skal vi ikke tænke på det mere, og han skal først til kontrolscanning igen om et år, fortæller en glad Jens Jensen til BILLED-BLADET.

Baby til januar

Og det er ikke den eneste scanning, Jens har været til med sin kæreste, Luna på 27.

Parret venter sig nemlig en lille ny til januar. De ved ikke, om det bliver en pige eller en dreng, selvom Luna faktisk er blevet scannet oftere end almindeligvis.

- Fordi Benjamin havde en hjertefejl, har vi været til seks scanninger. Og det bliver et sundt og rask barn. Luna mærker også masser af liv. Vi er også blevet færdig med huset, så nu mangler vi bare haven. Så det' bare dejligt, siger Jens på godt jysk.

Friede i Go'morgen Danmark

Jens overraskede Luna tirsdag morgen, da de var i "Go'morgen Danmark" for at fortælle om dokumentaren. Her friede han nemlig til sin kæreste igennem seks år.

- Jeg havde tænkt over det længe, og Luna har længe sagt, at det er ved at være tid. Det er nemmere, når man har børn, og jeg elsker hende. Så skulle det være. Og så tænkte jeg, at hvis jeg gjorde det på TV, så kunne hun ikke løbe fra det, ler Jens.

Parret regner med at holde et stort bryllup i sommeren 2016 eller 2017.

Fik du ikke set "Go'morgen Danmark" tirsdag, kan du se klippet her.

"Vi er Jens Jensen" kan du stadig nå at se på TV 2 Play, og på tirsdag 8. december klokken 20.35 kan du se "Vi er Kirsten Jensen", hvor vi følger kvinder med det mest almindelige pigenavn i Danmark.