Mandag, 7. december 2015 — af af Luise Marie Bekker

Så du Kirsten Jensen i TV 2-dokumentaren? Hun håber stadig på kærligheden

Kirsten Jensen fra "Vi er Jens Jensen"
Kirsten Jensen fra "Vi er Jens Jensen"
Foto: TV 2
I "Vi er Kirsten Jensen" leder en af de syv kvinder med Danmarks mest brugte navn efter en kæreste. Hun flytter endda tværs over landet for kærligheden.

35-årige Kirsten Jensen er en af de syv kvinder, som TV 2 her til aften skildrede i doumentaren "Vi er Kirsten Jensen".

Det eneste de har tilfælles, er deres navn.

Kirsten kan ikke finde kærligheden i hjembyen Esbjerg, så hun tager skridtet og flytter til København, hvor hun har fået job på Rigshospitalet, med sin veninde for at lede efter kærligheden. Programmet slipper hende midt i mylderet i storbyen. Og hvordan gik det så?

- Jeg arbejder på det. Men det er noget lort, at der ikke er sket noget endnu, fortæller hun til BILLED-BLADET med et grin og på sit karakteristiske jyske.

- Det er lettere at møde folk herovre, men der er samtidig for mange muligheder. I Esbjerg var mændene ens, men herovre er der mange typer. Og der er altid en anden, hvis det ikke lige går. Og helt ærligt, så ved jeg faktisk ikke, hvad er er bedst ...

Du er ikke alene, Kirsten Jensen

Det kan være, at TV 2-programmet bliver Kirstens løsning.

Allerede inden, "Vi er Kirsten Jensen" blev sendt på TV, havde hun nemlig fået den første henvendelse på facebook fra en mand, der havde set programmet.

- Han skrev, at han bare ville fortalle, at jeg ikke er alene. Jeg var imponeret over, at han fandt mig, for Kirsten Jensen er jo et ret almindeligt navn. At han overhovedet kendte til mig, var fordi, han havde set mig på snigpremiere på programmet på TV 2 Play, fortæller hun.

Kirsten vil ikke afvise, at hun måske får flere henvendelser, her efter programmet er sendt.

- Men det var slet ikke derfor, jeg sagde ja til at medvirke. Jeg er ikke realitytypen, så jeg ville aldrig selv have meldt mig. Det var bare sjovt at blive fulgt helt objektivt og se mig selv udefra. Det var nærmest et terapiforløb, fortæller hun 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden