Fredag, 30. oktober 2020 - af af Emil Minana

Sådan er Sarah og Christianes forhold, når kameraerne er slukket

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Uge efter uge præsenterer Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller den ene dans efter den anden i "Vild med dans", men hvordan er deres forhold, når kameraerne er slukket?

De pjatter, griner og gør et flot arbejde hver uge i "Vild med dans". Men hvor tætte er de, når kameraerne er slukket?

Det giver "Vild med dans"-eksperterne Helle Skram de Fries og Nikolaj Bonde deres bud på.

- Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller er ikke private venner på den måde. Men til gengæld ved jeg, at deres kemi og samarbejde kun er blevet bedre i løbet af de sæsoner, de har været sammen på skærmen, fortæller Nikolaj Bonde fra SE og HØR og fortsætter:

- Det synes jeg også, at man kan mærke i programmet og på skærmen. Der er en bedre ping-pong, der er måske en bedre forståelse for hinanden, og måske den forståelse som Sarah havde med Claus Elming, hvor man ikke behøver at sige så meget.

- Men de er ikke slyngveninder, slår "Vild med dans"-eksperten fast. 

Masser af ligheder

Men selvom Sarah og Christiane ikke nødvendigvis er tætte veninder, bliver der tid til at tale om private ting, når de laver "Vild med dans" sammen.

- Jeg tror, at i den periode, de laver "Vild med dans", der snakker de om private ting. Om deres børn, deres kærester og deres privatliv, og så tror jeg, at det fungerer fint. For samtidig med, at de har en masse ligheder, så er de også meget forskellige, lyder det fra Helle Skram de Fries, der mener, at rollefordelingen i "Vild med dans" passer godt til de to kvinder. 

Tidligere på sæsonen blev de to farvestrålende tv-værter ramt af lidt af en seerstorm, fordi mange seere mente, at det burde være en kvinde og en mand, der styrede slagets gang hver fredag. 

Men det mener ikke Nikolaj Bonde bestemt ikke har noget på sig. 

- Jeg vil gerne gøre dem til skamme, der kritiserede, at det var to kvinder. Det kunne man måske mærke lidt i første sæson, men ellers mener jeg, at de gør det godt, lyder det.

Du kan se "Vild med dans" hver fredag klokken 20.00 på TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden