Søndag, 3. september 2017 - af Liz Rørsig

Sådan fejrer Jimmy Bøjgaard sin 43-års fødselsdag

Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrop
Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrop
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Den nybagte far Jimmy Bøjgaard, kommentator for TV 2 Sport, fejrer en stille og rolig fødselsdag med familien.

Jimmy Bøjgaard fylder i dag 43 år, og fødselsdagen fejres hjemme i hyggeligt selskab. Han og kæresten Ulla Essendrop blev forældre til en lille søn i sidste måned.  

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Min fødselsdag bliver stille og rolig sammen med familien - men det er også bare så hyggeligt. Jeg har tit været i New York på mine fødselsdage, så jeg vil nyde at være hjemme, fortæller Jimmy til BILLED-BLADET. 

Morgenmad med bøf og bearnaise

- Jeg har sagt til Ulla, at rundstykker til morgenmad og bøf med bearnaise til aftensmad er planen. Jeg griller selv bøffen - i dagens anledning i selskab med en kold øl på terrassen, siger Jimmy, som især er aktiv i dækningen af ishockey på TV 2 Sport.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg lader op til næste uges sæsonstart i Metal Ligaen i ishockey og har i øvrigt brugt den seneste tid på en dokumentar om Morten Andersen - og en rolle i den kommende sæson af ”Klovn” – nummer syv. 

- Jeg kan ikke afsløre så meget, andet end at Mountain Lions bliver et stort brand i 2018, og at jeg har indgået en pagt med Casper og Frank, fortæller fødselaren med et smil. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden