Tirsdag, 5. februar 2019 - af Helle Skram de Fries

Sådan fejrer Sarah Grünewald sin 35-års fødselsdag

Sarah Grünewald.
Sarah Grünewald.
Foto: Martin Høien
Tirsdag 5. februar fylder "Vild med dans"-vært m.v. 35 flotte år.

Det perfekte sted i livet - bortset fra efterdønningerne af en influenza. Sådan var situationen for Sarah Grünewald, da hun 5. februar drejede om 35-års hjørnet i fin stil.

- Jeg blev skam fejret i mnorges, og nu er jeg på vej ud for at vinterbade - ligesom jeg plejer. Det er fantastisk - du skulle tage at prøve det!, lyder det fra en glad og veloplagt fødselar, da BILLED-BLADET fanger hende på mobilen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sarah Grünewald fik ønske opfyldt

- Senere kommer Rasmus' forældre og hygger, og i aften skal jeg ud og drikke et glas med nogle gode venner, fortalte Sarah Grünewald, der er gift med Rasmus Backhaus, som forærede fruen den "commes de carcons"-pung, hun havde ønsket sig.

- Og så var der en lille dreng, der ikke kunne forstå, hvorfor det ikke var julemanden, der kom med gaven, fortæller Sarah, der sammen med gemalen, har lille Luis på to og et halvt år. 

Foto: Birger Storm

 

35-årige Sarah Grünewald går et tralvt år i møde, hvor hun blandt andet har hele tre jobs som TV-vært.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg tager endnu en omgang med "Kærlig hilsen" (på TV2, red.) - og så et program, der endnu er hemmeligt - og så "Vild med dans" til efteråret, fortæller Sarah Grünewald, der - ligesom sidste år - skal varetage Vild med dans"-værtsrollen sammen med Christiane Schaumburg-Müller. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden