24. nov. 2017
Af Majken Munk

Sådan gik Vild med dans-finalen 2017

Vild med dans finale 2017
Vild med dans finale 2017
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Der var fuldt program for Iben Hjejle, Morten Kjeldgaard, Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen, der har imponerede dommerne med en standarddans, et latinmix og en freestyle.

Som planlagt skulle de to finalepar Morten Kjeldgaard og Iben Hjejle og Michael Olesen og Sofie Lassen-Kahlke danse tre danse i finalen.

Starter med standard

I år har seerne bestemt, hvilken af de tidligere standarddanse, som parrene har danset før i konkurrencen. For Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen betød det, at de skulle danse quickstep, som de debuterede i ”Vild med dans” med.

For Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard var det deres tango, der blev valgt. Det var i program ni, at parret sidst dansede den dramatiske dans.

For quicksteppen i finalen fik Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen imponerende 39 i karakter. For Iben Hjejle og Morten Kjeldgaards tango i finale fik parret 37.

Fem latindanse på fire minutter

Dernæst var finaleparrene både udfordret på hukommelsen, men bestemt også konditionen. Sammen med de tidligere professionelle dansere, skulle de to par danse alle fem latindanse i en fire-minutter lang koreograferet dans.

Her fik begge nydansere ros for, at de passede perfekt ind sammen med holdet af professionelle dansere. Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard fik topkarakteren 40 for deres latinmix, hvor Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen fik 36.

Freestylen trak tårer

Traditionen tro så kulminerede finalen i en freestyle for begge finalepar. Også her fik begge par fantastiske roser med på vejen fra dommerne, og det mundede naturligvis ud i flotte karakterer.

Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard fik 40 for deres fabelagtige freestyle, mens Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen fik 40 for deres vidunderlige freestyle.

Det var dog Sofie og Michael der hev seer-stemmerne hjem og løb af med det flotte Vild med dans-trofæ.

Tak for dansen!

GALLERI: Vild med dans-vindere gennem årene

Læs mere om: