Sådan havde Sissel fra Landmand søger kærlighed det med at blive sendt hjem

Sissel Møller blev valgt fra inden den romantiske weekend. Morten valgte nemlig Carina. 

Sissel Møller blev valgt fra inden den romantiske weekend. Morten valgte nemlig Carina. 

Fotomontage: TV 2 / Jeppe Melchiorsen
Sissel Møller kom ikke med på den romantiske weekend med landmanden Morten. Læs her hvordan hun havde det med at blive valgt fra.

Seerne så i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”, at Sissel Møller skulle pakke kufferten. Hun tog derfor hjem til Danmark fremfor at tage på romantisk weekend med landmanden Morten.

- Det var helt ok, at han valgte Carina. Jeg kunne mærke på mig selv, at jeg begyndte at trække mig lidt de sidste dage. Jeg sagde hele tiden til mig selv, at jeg skulle prøve at give det en chance, og se om jeg kunne få lidt følelser for ham. Men jeg kunne mærke, at det fik jeg nok ikke, fortæller Sissel Møller og fortsætter:

- Jeg var lettet, da han havde truffet sit valg. Jeg var mest klar på at skulle hjem. Han var en, som jeg kunne blive venner med. Han er sådan en sød gut.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Skriver stadig med Morten

Og selvom det ikke blev til den vilde romance mellem Sissel og Morten, tikker der stadig beskeder ind af og til fra landmanden.

- Jeg er meget på Instagram, hvor Morten også følger med. Og der kan vi godt skrive sammen. Hvis udsendelsen lige er blevet sendt, og der er sket noget sjovt, så skriver vi lige lidt om det, lyder det fra Sissel, som også stadig skriver med Carina.

Får mange tilbud

Sissel har dog endnu ikke fundet kærligheden. Men det er dog ikke bejlere, som den lærerstuderende mangler. For tilbuddene vælter ind på Instagram.

- Det skal ikke være en hemmelighed, at mange skriver til mig, og inviterer mig på date. Nogle skriver også bare, at jeg ser sød ud. Det er da meget hyggeligt, griner hun.

Om kærligheden kan spire mellem Carina og Morten må tiden vise tirsdage kl. 20.00 på TV 2, når ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt” rammer skærmen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden