Sådan holder Ludvig og julemanden”-stjernerne jul

Foto: Birger Storm

BILLED-BLADET har snakket med skuespillerne fra ”Ludvig og julemanden” om julen.

Lørdag, 17. december 2011 - af Casper Nielsen

Julie Zangenberg alias "Den indemurede pige"
- Jeg fejrer juleaften hos mine forældre på Frederiksberg og insisterer vanen tro på, at vi skal have det største juletræ, man kan finde. Vi bliver vel nok en 20 stykker og spiser traditionelt and og derpå risalamande. Efter at have gået om træet og sunget er det som regel børnene, der skal have gaver først. Men det er meget velopdragne børn, som er gode til at sidde stille og se til, når også de voksne pakker op.

Anne Sofie Espersen alias mor Kirsten Glad

- Det bliver en anderledes jul for mig i år. Jeg mistede min far, Ole Peter Espersen - 68 år gammel, Kristi himmelfartsdag, faktisk mens vi lavede julekalenderen, så det bliver i år kun mig og min mor, der skal sidde sammen i Hirtshals. Jeg er jo skilt fra mine børns far, (Søren Byder, red.), så hvert andet år er børnene, 12-årige Sylvester, 8-årige Sulajma og Buster, 4, hos ham, og det er de altså i år.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

- Min kæreste Marc er også forpligtiget andetsteds, og det samme er mine to søstre, så jeg ser frem til en - tror jeg - lidt højtidelig og inderlig jul med min mor. Vi skal nok ikke have andesteg, men noget andet ande-agtigt. Og spiser heller ikke risalamande, men creme brulé. Der er som regel pyntet flot op med sølv og glimmer, men vi skal ikke have noget traditionelt juletræ. Til gengæld vil jeg give min mor en rigtig "okay" gave.