Lørdag, 3. oktober 2020 — af Helle Skram de Fries

Sådan støtter Nikolaj Coster-Waldau sin dansefrue

Nikolaj og Nukâka Coster-Waldau.
Nikolaj og Nukâka Coster-Waldau.
Foto: Hanne Juul
Den verdenskendte skuespiller bakker op om sin frue Nukâka i Vild med dans.
- Nikolaj har sendt mig de sjoveste videoer fra Island, hvor han danser rundt. - Han har sådan en lidt stiv fodboldkrop, men han har rytme og kan faktisk godt danse, fortalte Nukâka Coster-Waldau til BILLED-BLADET efter sin debut på gulvet ved premieren på ”Vild med dans” 2020.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sammen med Silas Holst leverede hun en flot vals, der bragte parret på en fornem 2. plads efter Badehotellet-stjernen Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

Foto: Hanne Juul

Døtrene i studiet

Mens husbond Nikolaj var forhindret i at være til stede i studiet, var parrets to døtre 19-årige Filippa og Safina på 16 i studiet for at støtte deres dansemor.
- Jeg var så glad for, at de var her. Familien får mig til at slappe af, fortalte Nukâka Coster-Waldau. Både hun og hendes dansepartner var glade for den fine debut.

Fra vals til jive

- Nu er vi i gang, og det gik rigtig fint. Vi dansede en ret klassisk vals. Næste gang skal vi danse jive. - Det er et stort spring fra vals til jive, så det bliver spændende, fortalte en glad Silas Holst. - Jeg glæder mig så meget, lød det fra Nukâka.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden