30. jan. 2012
Af af Preben Petersen

Sådan tog Ulla Terkelsen afsked med sit livs kærlighed

Ulla Terkelsen
Ulla Terkelsen
Foto: AOP
Den 67-årige TV 2-journalist har stadig sin afdøde mands sms'er liggende på sin telefon.

Da Ulla Terkelsens livsledsager gennem mere end 25 år, journalisten Jørgen Grunnet, døde af kræft i 2009, gik der kun to dage, før hun var på arbejde igen. I Afghanistan. De fleste ville nok have svært ved at mande sig op til den præstation, men Ulla Terkelsen ser anderledes på det.

- For man kan sørge, når man går ned ad gaden. Når man rejser. Når man står og har det sjovt til et selskab. Sorg er en naturlig konsekvens af et tab. Ikke af ting. Og jeg tror ikke på, at man behøver at sidde ved siden af den, der er død, for at sørge, siger Ulla Terkelsen i et stort interview med B.T.

Jørgen Grunnet blev 70 år og efterlod sig ikke bare Ulla Terkelsen efter mere end 25 års kærlighed. Men også sin datter Maria og Ullas søn Nicholas, som ligeledes var tæt på sin mors kæreste.

- Vi havde en stor, stor begravelse. Og vi var sammen bagefter i et par dage. Både min egen søn og hans kæreste og Maria og hendes familie, som jeg stadig har et meget nært forhold til. Vi mødes stadig ofte og var sammen så sent som her forleden dag. Og vi snakker selvfølgelig altid om Jørgen, siger Ulla Terkelsen.

- Jeg har stadig Jørgens sms'er på min telefon. Jeg kigger på dem en gang imellem. Og jeg sletter dem ikke!, siger hun.

Læs mere om: