Onsdag, 28. december 2022 - af Liz Rørsig

Særligt år for Mikkel Beha Erichsen: Én ting har været helt anderledes i 2022

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen.
Foto: Hanne Juul
For Mikkel Beha Erichsen har 2022 været særligt. Han og Marian har nemlig gjort noget anderledes: De har undladt at lægge planer for nye eventyr.

2022 har på mange måder været anderledes for Mikkel Beha Erichsen og Marian. Efter “Kurs mod danske kyster” sidste år besluttede parret sig for ikke at planlægge nye eventyr til søs i et års tid frem efter nogle travle år med tv-programmer, foredrag og skrivning af bøger.
– Jeg var så træt efter den sidste tur – ikke af noget eller af livet, men der havde været meget, fortæller Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET. 
– Nu har jeg haft tid til eftertænksomhed og ro til at være der for børnebørnene. Vores husbåd har vi bygget færdig, for der var en masse rum, som vi ikke havde nået, og nu er den blevet virkelig flot. 

Mikkel Beha Erichsen og Marian har også oplevet en fantastisk begivenhed i 2022. Der er nemlig kommet et lille barnebarn til i familien. Det er lille Rita, som er datter af Theis og Ida.

Mikkel Beha Erichsen har netop afsluttet efterårets foredragsrækker, og nu er det tid til at kigge på de mange idéer, som han og Marian har i spirekassen. 

Herunder kan du se videoen, hvor Mikkel Beha Erichsen fortæller om sit 2022:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden