10. mar. 2016
Af Karina Didriksen

Sara Blædel om Stjernerne på slottet: Følte, at jeg hørte til

Sara Blædel.
Sara Blædel.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Krimiforfatteren Sara Blædel har det ofte bedst, når hun er alene, men i TV 2-programmet fandt hun hurtigt kemien med de andre deltagere.

Det kan være grænseoverskridende for Sara Blædel at være sammen med mennesker, hun ikke kender.

Så derfor kom det bag på hende, hvor hurtigt hun klikkede med de andre deltagere i TV 2’s ”Stjernerne på slottet”.

- Vores kemi passede bare sammen. Den oplevelse af, at man føler, man hører til ... det kan jeg ikke huske, at jeg har gjort, siden jeg gik på efterskole, fortæller Sara Blædel til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg slappede helt af og havde ikke svært ved at åbne op over for de andre. Det var et trygt sted at tale, og der var ikke et eneste tidspunkt, hvor jeg følte, at jeg var nødt til at gå ind og lukke døren.

Sara Blædel har set de andre sæsoner

Selv om Sara Blædel ofte har det bedst, når hun er alene, var hun ikke i tvivl om, hvad hun skulle svare, da hun blev spurgt, om hun ville deltage i ”Stjernerne på slottet”.

- Jeg har set de andre sæsoner, og det er et fedt program. Jeg tænkte, at det ville jeg gerne medvirke i – især da jeg hørte de andres navne, forklarer forfatteren.

Portrætserien ”Stjernerne på slottet” kan ses på TV 2 hver mandag kl. 20.00. I næste uge er det skuespilleren Dar Salim, som er i centrum.

I BILLED-BLADET nr. 10, der udkommer i dag torsdag, kan du læse et interview med Sara Blædel, hvor hun fortæller om en svær periode i sit liv, og hvordan hun blev forfatter.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: