Sara Bro kan ikke undgå at komme i omdans

Se også:

Efter at have været i omdans to gange allerede, kan Sara Bro ikke undgå at komme i omdans for tredje gang.

Konkurrencen spidser til i årets udgave af "Vild med dans", hvor vi fredag skal sige farvel til endnu et par.

Spørger man "Vild med dans"-eksperterne fra BILLED-BLADET og SE og HØR, Helle Skram de Fries og Nikolaj Bonde, er der specielt et par, der godt kan forberede sig på en omdans.

Sara Bro og Morten Kjeldgaard har nemlig været i omdans to gange tidligere, og derfor er det oplagt, at de skal ud i en tredje en af slagsen fredag.

- Det piner mig at sige det, men jeg er ret sikker på, at Sara og Morten desværre må i omdans igen. Man kan også godt se på Sara Bro, at de andre ligger en del over hende, lyder det fra Nikolaj Bonde, der fortsætter:

- Morten kan heller ikke rigtigt få sin koreografi ud over rampen.

Et andet par, som eksperterne godt kan se ryge i omdans i aften er Hilda Heick og Michael Olesen.

- Uden at fornærme Hilda, så er hun jo nok dansemæssigt i bunden, men hun har ikke været i omdans nu. Men det, der kan være svært for Hilda nu, det er at hendes krop er rigtigt træt, fortæller Helle Skram de Fries.

I "Vild med dans", hvor der er seks par tilbage, er vi dog også kommet til et punkt, hvor man kan blive overrasket over, hvem der ryger i omdans.

Og selvom Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst har scoret flotte karakterer hos dommerne de seneste uger, tror Nikolaj Bonde dog godt, at de kan ende i en omdans.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg tror ikke, at Nukâka er så populær ude hos seerne. Det er blevet meget trist, og der har ikke været humør. Det virker lidt som om, at vi hele tiden skal ind i en indre tristesse, og det appellerer bare aldrig rigtigt til seerne, fortæller SE og HØR's "Vild med dans"-ekspert.

Hvem der rent faktisk ryger i omdans i aftenens udgave af "Vild med dans", kan man følge med i fra klokken 20.00 på TV 2.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden