10. okt. 2018
Af af

Sara fra Beliggenhed: Min skønne barndom

Sara Lygum
Sara Lygum
Foto: Alex Tran
Den populære vært fra "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" er fynbo med hele sit hjerte.

Da TV 2 fejrede sin 30-års fødselsdag i Odense, var også en af kanalens yngre stjerner med. Smilende og dygtige Sara Lygum har været med til at gøre programmet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" til et af de mest sete på TV, når hun sammen med makkeren Christian Borregaard skal hjælpe to par med at finde den helt rigtige bolig.

Christian Borregaard og Sara Lygum
Christian Borregaard og Sara Lygum
Foto: Alex Tran

Gik på landsbyskole

- For 30 år siden var jeg blot ni år og gik på en landsbyskole med 72 elever på Vestfyn, husker Sara tilbage til dengang TV 2 startede. - Tiden gik med at lege og være sammen med min barndomsveninde, der var vild med at ride, fortæller Sara til TV 2-festen i Odense. Hun kunne i øvrigt glæde sig over, at hun ikke havde så langt hjem, da TV 2-festen sluttede

Sara , der er leder af en Danbolig-butik, bor nemlig i et moderniseret rødstens tvillingehus på 115 kvadrat­meter i Dalum tæt på Odense sammen med sine to børn Oskar og Astrid på ni og seks år.

– Min kæreste Jesper, som er 43 år, bor i samme kvar­ter med sine børn, og min eksmand bor lige om hjør­net. Jesper og jeg bor ikke sammen, men det fungerer rigtig godt i hverdagen, og det giver os masser af tid med ungerne, har hun tidligere fortalt BILLED-BLADET hun om sit smørhul i den fynske.

Læs mere om: