Torsdag, 11. august 2022 — af Karina Didriksen

Sara Maria Franch-Mærkedahl afslører: Sådan var Silas Holsts bryllup

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Nicolaj Kopernikus.
Sara Maria Franch-Mærkedahl og Nicolaj Kopernikus.
Foto: Mikael Rieck
Vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl havde sin skuespillerkæreste Nicolaj Kopernikus med til Silas Holsts romantiske bryllup i Gilleleje.

Vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og hendes kæreste, skuespilleren Nicolaj Kopernikus, var blandt de kendte gæster til Silas Holsts bryllup lørdag den 6. august.

Parret havde en fantastisk aften i godt selskab på Fyrkroen i Gilleleje, hvor der var udsigt til vandet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var simpelthen så dejligt, hyggeligt, smukt og skønt. Der var masser af gode sange og privat underholdning, så det var lige, som det skulle være. Og folk var tossede, så det var ikke kedeligt, lød det med et grin fra Sara Maria Franch-Mærkedahl, da BILLED-BLADET mødte hende til Søren Le Schmidts modeshow et par dage efter brylluppet.

Foto: Gregers Overvad

Skulle tidligt op

Sara Maria Franch-Mærkedahl kunne ikke lade være med at smile, da hun tænkte tilbage på danserens romantiske bryllup med Nicolai Schwartz.

- Det er jo dejligt, når ens ven finder kærligheden, og det var rigtig dejligt, at hele familien var der, også Johannes Nymark (Silas Holsts eksmand, red.), for det var et super fint symbol på, at ting godt kan lade sig gøre, forklarede TV 2’s vejrvært, som desværre ikke kunne blive og feste indtil den lyse morgen.

- Jeg havde den gode tjans, at jeg skulle stå på vejrstationen relativt tidligt søndag morgen, så jeg var hjemme kl. 2.30 om natten, fortalte hun.

Sara Maria Franch-Mærkedahl kender Silas Holst særdeles godt fra ”Vild med dans”. De vandt nemlig programmet sammen i 2014.

Du kan læse alt om Silas Holsts bryllup og se billeder af alle de kendte gæster i BILLED-BLADET nr. 32, der er på gaden torsdag den 11. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden