Sara Maria Franch-Mærkedahl banker på i Vild med dans-træningslokalerne

Sara Maria Franck-Mærkedahl tager sig af værtstjansen i "Trin for trin". 

Sara Maria Franck-Mærkedahl tager sig af værtstjansen i "Trin for trin". 

Hanne Juul / BILLED-BLADET

Sara Maria Franch-Mærkedahl besøger blandt andet danseparrene i træningslokalet i aftenens udgave af ”Vild med dans – trin for trin”.

Onsdag, 23. september 2015 - af Liz Rørsig

I aftenens udgave af TV 2’s ”Vild med dans – trin for trin” møder Sara Maria Franch-Mærkedahl skuespilleren Sami Darr og hans partner, Patricia Tjørnelund, der måtte forlade årets dansekonkurrence som de første.

- Jeg fanger parret i garderoben i studiet lige efter omdansen i garderoben for at sige farvel til dem. Derudover spørger jeg deltagerne om, hvordan det er, at et par skal stemmes ud. I aftenens udsendelse når vi også at opleve, hvor meget parrene sveder i træningslokalerne, ligesom vi kommer til at kigge fremad mod næste show, fortæller TV 2-værten til BILLED-BLADET.

Sara Maria kan mære forskel på live og båndet TV

På fredag er hun også vært i programmet, ”Trin for trin – live”, som vises lige inden afgørelsen i ”Vild med dans”. Og der er stor forskel for værten på at medvirke i et båndet eller et direkte program.

- Man kan jo rette til og redigere i den båndede udgave, indtil alt er tilfredsstillende. I live-programmet må man være tilfreds med det, der kommer ud af det. Her er der andre nerver på, siger Sara Maria. I fredags havde hun sin debut i det direkte program.

- Jeg var mere spændt end nervøs, men glæder mig til at slappe mere af på fredag. Her får jeg besøg af Claudia Rex, Johannes Nymark og Barbara Moleko.