23. sep. 2015
Af af Liz Rørsig

Sara Maria Franch-Mærkedahl banker på i Vild med dans-træningslokalerne

Sara Maria Franck-Mærkedahl tager sig af værtstjansen i "Trin for trin"
Sara Maria Franck-Mærkedahl tager sig af værtstjansen i "Trin for trin".
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Sara Maria Franch-Mærkedahl besøger blandt andet danseparrene i træningslokalet i aftenens udgave af ”Vild med dans – trin for trin”.

I aftenens udgave af TV 2’s ”Vild med dans – trin for trin” møder Sara Maria Franch-Mærkedahl skuespilleren Sami Darr og hans partner, Patricia Tjørnelund, der måtte forlade årets dansekonkurrence som de første.

- Jeg fanger parret i garderoben i studiet lige efter omdansen i garderoben for at sige farvel til dem. Derudover spørger jeg deltagerne om, hvordan det er, at et par skal stemmes ud. I aftenens udsendelse når vi også at opleve, hvor meget parrene sveder i træningslokalerne, ligesom vi kommer til at kigge fremad mod næste show, fortæller TV 2-værten til BILLED-BLADET.

Sara Maria kan mære forskel på live og båndet TV

På fredag er hun også vært i programmet, ”Trin for trin – live”, som vises lige inden afgørelsen i ”Vild med dans”. Og der er stor forskel for værten på at medvirke i et båndet eller et direkte program.

- Man kan jo rette til og redigere i den båndede udgave, indtil alt er tilfredsstillende. I live-programmet må man være tilfreds med det, der kommer ud af det. Her er der andre nerver på, siger Sara Maria. I fredags havde hun sin debut i det direkte program.

- Jeg var mere spændt end nervøs, men glæder mig til at slappe mere af på fredag. Her får jeg besøg af Claudia Rex, Johannes Nymark og Barbara Moleko.

Læs mere om: